Om oss

mer ˅

Noack merkenavn går så langt tilbake som til 1927. Noack har siden starten vært en vel akseptert merkevare bl.a. innenfor marine belysning.

I dag er Noack-merkenavnet videreført med samme krav til kvalitet og funksjonalitet. Noack merkenavn med dets mangeårige historie og godt befestede posisjon blandt brukere som husker litt tilbake i tid, står også i dag for kvalitet i tråd med dets historie.

Noack produkter består av plast og messing installasjons materiell slik som hengelamper, koplingsbokser, brytere, kontakter og kontakter med brytere. Sortimentet er stadig i utvikling og tilpasset etterspørselen i markedet.

 mindre ˄

Våre mål og verider

Visjon:

Noack er en anerkjent, ettertraktet og konkurransedyktig leverandør av elektrisk installasjon utstyr til shipping, skipsbygging og landbasert industri.

Verdier:

  • Tillit, respekt og ærlighet skal understøtte alt vi gjør
  • Vi skal være pålitelig, effektiv og veldrevet
  • Vi skal være kjent for å ta vare på våre kunder og leverandører

Forretningsidé:

Høy kvalitet leveranser av elektrisk installasjonutstyr, levert i riktig mengde, til rett tid og i samsvar med avtalte betingelser, distribuert world wide gjennom et nettverk av distributører som har den daglige kontakten med kundene.

Mål:

Videreføre Noack som et anerkjent kvalitetsmerke. Videreutvikle produkt sortimentet med det samme krav til kvalitet.

 


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/3/n/noackno/www/cmsEngine.php on line 44